Mijn naam is Cynthia van der Mark en ik woon in De Lier, samen met mijn partner en twee kindjes. Vanaf het moment dat je kinderen hebt, denk je na over hoe je een kind graag zou willen opvoeden. Na een jaar of twee moet je een basisschool kiezen die het beste bij jouw kind en opvoedstijl past.

Al decennialang wordt er op dezelfde manier lesgegeven, terwijl maatschappij en kinderen zijn veranderd. Mentale weerbaarheid, ontdekken wat je interesses en talenten zijn in plaats van welke baan je later zou willen, leren je gevoel te uiten, zijn aspecten in het onderwijs die ik voor mijn kinderen wil.

Gelukkig ben ik niet de enige en ben ik in contact gekomen met De Ondernemende School Westland. Ik geloof in deze vernieuwde vorm van lesgeven en daarom heb ik mij aangesloten bij dit initiatief.

Terug naar ons team

De Ondernemende School Westland

“Als de mens van zichzelf ten diepste weet, wie die is en wat die wil, dan is een stevige basis voor de toekomst gelegd.”

Wij bieden basisonderwijs aan op een manier die
aansluit bij de kinderen van nu.