Mijn naam is Kelly van de Goorbergh 42 jaar, trotse moeder van een zoon en een dochter.
Zij zijn mijn eerste inspiratiebron geweest om over ander onderwijs na te denken.

Bij de instapavond van De Ondernemende School vond ik iets wat ik zelf gemist had in mijn schooltijd. De manier van werken, de sociale jas en het werken in een gemeenschap hebben mij het gevoel gegeven mezelf te kunnen zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer kinderen in rust, gelijkwaardigheid en vrijheid mogen ontplooien, waar ieder in ruimte kan ontwikkelen tot een evenwichtig mens, zij hun pad vinden en dat het de wereld mooier maakt!

Terug naar ons team

De Ondernemende School Westland

“Als de mens van zichzelf ten diepste weet, wie die is en wat die wil, dan is een stevige basis voor de toekomst gelegd.”

Wij bieden basisonderwijs aan op een manier die
aansluit bij de kinderen van nu.