Mijn naam is Maud van der Knaap. Ik ben 62 jaar en gelukkige (groot)moeder van 4 kinderen en 3 kleinkinderen. Als fiscalist heb ik ooit de overstap gemaakt naar het onderwijs, waarin ik al 24 jaar met heel veel voldoening werk. In allerlei functies en in allerlei soorten onderwijs. Sinds een jaar werk ik als gemeenschapscoach met De Ondernemende School Westland. Van initiatief tot school.

Mijn eigen ervaringen en de ervaringen met en van mijn kinderen, hebben me geleerd dat ik het belangrijk vind om in een schoolgemeenschap alle noodzakelijke voorwaarden te scheppen om de kiem, die in ieder kind leeft, tot groei te laten komen. Zodat het kind zich kan ontwikkelen tot een autonoom handelend en creatief denkend mens.

Terug naar ons team

De Ondernemende School Westland

“Als de mens van zichzelf ten diepste weet, wie die is en wat die wil, dan is een stevige basis voor de toekomst gelegd.”

Wij bieden basisonderwijs aan op een manier die
aansluit bij de kinderen van nu.