Hi!

Mijn naam is Wendy van den Heuvel – Duijvestijn. Ik woon in Naaldwijk samen met Joey en onze zoon Senne (2 jaar). Ik ben yogadocent en heb een natuurlijke interesse in de mens en wat hem/haar beweegt. Met veel plezier ben ik ambassadeur van De Ondernemende School Westland. Vanaf het moment dat ik over het initiatief hoorde, voelde het goed. En hoe meer ik erover weet, hoe meer dat vertrouwen groeit. 

Ik geloof dat er binnen ieder mens ruimte mag zijn voor voelen, doen, proberen en creëren. Ontwikkelen van binnenuit, mét de juiste persoonlijke aandacht en begeleiding. Ieder kind heeft natuurlijke interesses en kwaliteiten. Wanneer je deze interesses op de juiste manier voedt, zal het kind zich het fijnst voelen en durven stralen vanuit eigen kracht. Ik gun ieder kind dat het gelooft in zichzelf en zijn/haar eigen gevoel volgt. 

Wat ik mooi vind aan DOSW is deze oprechte aandacht voor het kind als individu, maar zeker ook voor het samen met elkaar en natuur, als eenheid.

De Ondernemende School Westland

“Als de mens van zichzelf ten diepste weet, wie die is en wat die wil, dan is een stevige basis voor de toekomst gelegd.”

Wij bieden basisonderwijs aan op een manier die
aansluit bij de kinderen van nu.