Mijn naam is Yvon Koene- van Meurs. Ik heb de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en de PABO afgerond. Sinds 2011 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik ontdekte vooral dat ik het leuk vind om kinderen te laten groeien. Die groei gaat vaak over de cognitieve ontwikkeling, maar de sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling is net zo belangrijk.

Erachter komen wat jouw eigen pad is en wie je daadwerkelijk bent, is in deze maatschappij zeker net zo belangrijk als leren lezen en schrijven. Minder prestatiedruk en meer zelf ervaren wat goed is. En dan wil deze gymdocent de kinderen uiteraard niet de hele dag in de schoolbanken laten zitten.

Terug naar ons team

De Ondernemende School Westland

“Als de mens van zichzelf ten diepste weet, wie die is en wat die wil, dan is een stevige basis voor de toekomst gelegd.”

Wij bieden basisonderwijs aan op een manier die
aansluit bij de kinderen van nu.