Ik ben Marloes. Ik zet ieder kind met beide benen stevig op de grond. Met mijn holistische kijk op gedrag, creëer ik blije kinderen! Door beweging breng ik verstand en gevoel in verbinding. Hierdoor ga je emoties beter herkennen en beter uiten. Dan kan je echt jezelf zijn! Ben je emotioneel in balans, dan kan je beter leren!

Ik ben gedragsspecialist, specialist HSP, Bachelor Pedagoog en gezinsbegeleider en vol liefde voor mijn vak en mijn coachees. Ik heb een praktijk in Naaldwijk op de grens van de Lier.

Ik zie nu de disbalans bij kinderen tussen verstand en gevoel. In het huidige onderwijssysteem worden kinderen de hele dag vol gestopt met goede informatie waardoor ze slimmer worden. Maar men vergeet dat je niet alleen leert met je verstand, maar ook door je gevoel te volgen.

Als jongvolwassene ondervond ik wat het met mij deed dat ik echt gezien werd en dat bewegen en het succes van het Prikkelstorm Spel mij hierbij verder hielpen. Ik wist daardoor welk type persoon ik was en daarmee had ik een goede basis meegekregen die waardevol is voor de rest van mijn leven! Toen wist ik…, dit wil ik alle kinderen van Nederland en opvoeders laten ervaren. Hoe eerder hoe beter!

Ik geloof in het feit dat ieder mens met een goede basis zichzelf kan zijn en blijven. De missie van De Ondernemende School sluit goed aan bij mijn missie die ik naleef en door wil geven.

Terug naar ons team

De Ondernemende School Westland

“Als de mens van zichzelf ten diepste weet, wie die is en wat die wil, dan is een stevige basis voor de toekomst gelegd.”

Wij bieden basisonderwijs aan op een manier die
aansluit bij de kinderen van nu.